13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας Uncategorized,Ανακοινώσεις ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Δ1 ΚΑΙ Δ2 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ PROJECT “SAVE OUR SEA TURTLE”

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Δ1 ΚΑΙ Δ2 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ PROJECT “SAVE OUR SEA TURTLE”

Στο μάθημα των Aγγλικών οι μαθητές/τριες των τμημάτων Δ1 και Δ2 με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Μπουκουβάλα Ελένης  σχεδίασαν με τη βοήθεια του διαδραστικού πίνακα και δημιούργησαν φυλλάδια σχετικά με την προστασία των ειδών υπό εξαφάνιση και  συγκεκριμένα της θαλάσσιας χελώνας Καρέττα Καρέττα (Save our sea turtle Project).
Επίσης έπαιξαν  διαδικτυακά puzzle και γνώρισαν to web 2.0 tool  “Jigsaw planet”, ένα πολύ χρήσιμο και ευχάριστο εργαλείο παιχνιδιού και μάθησης όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στο σπίτι.

Related Post

Η ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ

Την Παρασκευή 03-11-2023 το σχολείο μας παρέλαβε τον εξοπλισμό στα πλαίσια του έργου «Προμήθεια και διανομή Εκπαιδευτικών Κιτ (Εξοπλισμός) Ρομποτικής σε 1821 σχολεία, για τη διεξαγωγή Μαθητικών Διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής».

Καλωσόρισμα!Καλωσόρισμα!

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα μας που σκοπό έχει την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων!!! Στον ιστότοπό μας