13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας Uncategorized,Ανακοινώσεις,Συνεργασία με φορείς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΤΑΞΗΣ

Τη Δευτέρα 15-04-2024 οι μαθητές/μαθήτριες της Ε και Στ Τάξης παρακολούθησαν το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο “Πρώτες βοήθειες για παιδιά” το οποίο πραγματοποιήθηκε από τους νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Χαλκίδας κο. Τσόρτα Γεώργιο και κα. Παπαδή Παναγιώτα. Οι επαγγελματίες υγείας παρουσίασαν στους μαθητές/τριες τις βασικές αρχές πρώτων βοηθειών παιδιών προς τους  φίλους τους ή συνομηλίκους και τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να αντιδρούν σε περιπτώσεις απλών μέχρι συνθετών επειγόντων περιστατικών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Χαλκίδας για το ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που μας προσέφεραν!!!

Related Post

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ”ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ”

Την Τετάρτη 03-04-2024 και την Πέμπτη 04-04-2024 οι μαθητές/τριες της  Α, Β, Γ και Δ τάξης παρακολούθησαν το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο «Στοματική Υγεία και Διατροφή» που διεξήχθη στο