13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας Uncategorized,Ανακοινώσεις ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

Αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2024-2025, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2024.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

1) Αίτηση του γονέα (Η αίτηση δίνεται από το Δημοτικό Σχολείο).

2)   Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

3) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), συμπληρωμένο από παιδίατρο ή γενικό ιατρό.

4)   Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας (Λογαριασμός ρεύματος ή τηλεφώνου).

5)   Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (Η Βεβαίωση δίνεται από το Νηπιαγωγείο που φοιτά ο μαθητής/τρια).

Ο Διευθυντής θα δέχεται τους γονείς των μαθητών/τριών για υποβολή των αιτήσεων από 1 έως 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. – 11:30 π.μ. Κατά την υποβολή των αιτήσεων οι γονείς χρειάζεται να έχουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Related Post

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ”ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ”

Την Παρασκευή 23-02-2024 οι μαθητές και μαθήτριες της Γ, Δ, Ε και Στ τάξης παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ «Τα Μικρασιατικά Βήματα στη Στερεά Ελλάδα», παραγωγής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο Συνεδριακό

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ)ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ)

Με μεγάλη χαρά ενόψει των Χριστουγέννων το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα Make A Wish (Kάνε μια ευχή) που εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο