13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας Uncategorized,Ανακοινώσεις ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕΒΕ

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕΒΕ

Την Τετάρτη 13/09/2023 επισκέφτηκαν το σχολείο μας ο κ Κοτούπας Αθανάσιος Δ/ντής Ποιότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρείας Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕΒΕ και ο κ. Τριανταφύλλου Ιωάννης Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού & Ειδικός Μισθοδοσίας και μας παρέδωσαν ένα laptop και έναν βιντεοπροβολέα. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, καθώς η δωρεά τους  αποτελεί έμπρακτη υποστήριξη στο δύσκολο έργο μας και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ποιοτική αναβάθμιση του προσφερόμενου εκπαιδευτικού έργου του σχολείου μας.

 

 

Related Post

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ Ε1 ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΩΙΝΑΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ Ε1 ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΩΙΝΑ

Την Τρίτη 28-11-2023 οι μαθητές/τριες της Ε1 τάξης πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη  στον χώρο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδέων  στα πλαίσια του προγράμματος «Η Φιλαρμονική καλωσορίζει τα σχολεία- Μουσικά πρωινά», 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 19ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 19ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Την Τρίτη 19/12/2023 μας επισκέφτηκαν οι μαθητές και μαθήτριες των Α΄ και Β΄ τάξεων του όμορου 19ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας. Ενόψει των Χριστουγέννων οι μαθητές και μαθήτριες των δύο σχολείων

5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ “ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΕΡΕΝΙΚΗ”5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΛΩΣΣΑΣ “ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΕΡΕΝΙΚΗ”

Τη Δευτέρα 22-04-2024 οι μαθητές/τριες της Ε και Στ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό  Γλώσσας «Κλείταρχος και Βερενίκη» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.