13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας Uncategorized,Ανακοινώσεις Αγιασμός 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

Αγιασμός 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας για το νέο σχολικό έτος από τον  ιερέα του Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας πάτερ Βαλάντη.

Τον Αγιασμό του σχολείου μας τίμησαν με την παρουσία τους η Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ. Δάντη Αθηνά, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα τουρισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού κ. Μπουρμάς Ηλίας και η Πρόεδρος του Δ.Σ Χαλκιδέων κ.  Σακελλαράκη Δήμητρα.

Με το πέρας του Αγιασμού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας καλωσόρισε  τους μαθητές και μαθήτριες της Α τάξης με όμορφα δωράκια.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Related Post

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕΒΕΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕΒΕ

Την Τετάρτη 13/09/2023 επισκέφτηκαν το σχολείο μας ο κ Κοτούπας Αθανάσιος Δ/ντής Ποιότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρείας Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕΒΕ και ο κ. Τριανταφύλλου Ιωάννης Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Τo απόγευμα της Πέμπτης 01/02/2024 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας παρακολούθησαν το επιμορφωτικό σεμινάριο «Παροχή πρώτων βοηθειών», διάρκειας 2 ωρών, που πραγματοποιήθηκε στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας στο πλαίσιο της