13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας Uncategorized,Ανακοινώσεις,Διδακτικές επισκέψεις ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΝΩΝ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΝΩΝ

Την Τετάρτη 13-03-2024 η Γ τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε τη Βιβλιοθήκη Καθενών. Οι Καθενοί είναι μικρό ορεινό χωριό στους πρόποδες του όρους Δίρφη. Η επίσκεψη στη βιβλιοθήκη επιφύλαξε στους μαθητές και μαθήτριές μας πολλές εκπλήξεις! Εκτός από τη γνωριμία με την πλούσια βιβλιοθήκη, η υπεύθυνη τους μίλησε για την ιστορία της μάσκας και την ιστορία της από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Οι μαθητές/τριες έφτιαξαν τις δικές τους μάσκες εν όψει της γιορτής της Αποκριάς! Στη συνέχεια έπαιξαν στη γραφική πλατεία του χωριού. Ήρθαν κοντά στη φύση και με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό πέρασαν υπέροχα!!!

Related Post

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΗ

Την Παρασκευή 23-02-2024 επισκέφτηκαν το σχολείο μας η κ. Τσιαπάλη Κωνσταντίνα  (Υγιεινολόγος και Αναπληρώτρια  Προϊσταμένη Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας) , η κυρία Παλαιολόγου Όλγα (Νοσηλεύτρια)

ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣΟΙ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Οι βιβλιόφιλοι του σχολείου μας συνεχίζουν τη δράση τους με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κας Γκομπαλούδη Ελένης. Τα μέλη της ομάδας σκέφτηκαν, οργάνωσαν και  υλοποίησαν: βιβλιοπαρουσίαση και ποικιλία παιχνιδιών!!!

Εορτασμός 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού ΑθλητισμούΕορτασμός 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Στα πλαίσια της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού,  την Τετάρτη 04/10/2023 το σχολείο μας διοργάνωσε εκπαιδευτική δράση για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες στις Κατασκηνώσεις Ασημακόπουλου, στο Καπανδρίτι Αττικής.