13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας Uncategorized,Ανακοινώσεις ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΪ

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΪ

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής οι μαθητές/τριες της Δ, Ε και Στ τάξης συμμετείχαν σε  ενδοσχολικούς φιλικούς αγώνες στο άθλημα του βόλεϊ.
Οι μαθητές/τριες συμμετείχαν με ενθουσιασμό και τηρώντας τις αρχές της ευγενούς άμιλλας αλλά και του fair play έδειξαν πανέτοιμοι να αγωνιστούν στο εσωτερικό πρωτάθλημα που θα οργανωθεί για 1η  φορά στο σχολείο μας.
Σκοπός δεν είναι η νίκη αλλά η παιδαγωγική προσέγγιση σε μη δημοφιλή αθλήματα που καλλιεργούνται στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Οι μαθητές/τριες  θα γνωρίσουν μέσα από αυτή τη διαδικασία αθλήματα όπως το Χάντμπολ, Βόλεϊ, Boccia,Goallball κ.α.
Την οργάνωση των ενδοσχολικών φιλικών αγώνων ανέλαβαν οι γυμναστές του σχολείου μας σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες!!!

Related Post

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Τα παιδιά της Γ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας επισκέφτηκαν με τις εκπαιδευτικούς τους το «Αττικό Ζωολογικό Πάρκο». Τα ζώα είναι απαραίτητα στη ζωή μας και παίζουν σημαντικό ρόλο

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 6ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ¨ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ”ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 6ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ¨ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ”

Μεγάλο ποσοστό των μαθητών/τριών του σχολείου μας που συμμετείχαν στον 6ο Διαγωνισμό Μαθηματικών Ικανοτήτων “Πυθαγόρας¨ πέτυχε να διακριθεί. Στον Διαγωνισμό που διεξήχθη στις 09 Μαρτίου 2024 το σχολείο μας συμμετείχε