ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Την Παρασκευή 22-12-2022 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές και μαθήτριες της Α και Β τάξης του σχολείου μας. Η γιορτή περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, καθώς και δύο θεατρικά όπου κατάφεραν να συγκινήσουν και να ζεστάνουν τις καρδιές όλων μας αναδεικνύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων. 
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για το ζεστό τους χειροκρότημα. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!! 

Related Post

18ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ”18ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ”

Την Παρασκευή 05-04-2024 οι μαθητές/τριες της Ε και Στ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στον 18ο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά». Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ Δ ΚΑΙ Ε ΤΑΞΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ Δ ΚΑΙ Ε ΤΑΞΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Το σχολείο μας , συνεχίζοντας τις δράσεις που σκοπό έχουν την ψυχολογική και συναισθηματική ενδυνάμωση των μαθητών/τριών, υποδέχτηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου την ειδική ψυχολόγο από τον οργανισμό «Χαμόγελο του